MAPA EVROPE ZA NAVIGACIJU FREE DOWNLOAD

Sve te file-ove kopiramo u nas iGO folder koji smo kopirali na nasu SD karticu. Upravo sam izgubio 6 sati zivota pokusavajuci da instaliram na Xperiu J i nikako. Skip to content Zbog najnovnijih update-a koje je Android pustio vecina telefona koji imaju 5. Da li mi neko moze reci gde mogu da nadjem mape za iGO iz e ali da pokriva sve kucne brojeve u Srbiji? Nadam se da cu konacno uspeti da postavim navigaciju. Izbacuje mi da je mapa za BiH izolovana.

Uploader: Voodooktilar
Date Added: 15 April 2010
File Size: 7.12 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 34100
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Sve uradjeno po upustvu, opet se pojavilo isto, prihvatio sam uslove i sve je ok, radi savrseno…Ipak je potrebno prihvatiti uslove davaoca licence. Sada radi, nije radilo zato sto sam u folderu IGo ima folder IGO pa tek u tom podfolderu imao sve ostalo audio, backup, license … itda kada sam napravio folder iGO na microSD kartici i u njemu odmah sve sta treba da ima audio, backup, license … itd i ponovo instalirao radi, naravno u folder lincense sam stavio samo -device.

Jel neko mapa evrope za navigaciju da namesti navigaciju na sensation al da sto manje zauzima tj mape samo srbije?

Navigacione mape Srbije i Evrope za iGO navigacije

Ako vam je SD card puna na tabletu, ne morate mape svih zemalja instalirati nego samo one koje vi zelite. Please insert your SD card containing iGo content files? Notify me of follow-up comments by email.

  WOUNDED HEALER WATSKY FREE DOWNLOAD

Ako ste medju ovim korisnicima preporucujemo Vam da skinete besplatnu navigaciju za Android — Android Here Maps.

Nisam nasao ni jednu koja odgovara za Samsung Galaxy Notepad 2. Samo sto meni iako sve radi,nakon pola navigacju puke IGO. Izbrisao sam kompletan IGO sa telefona i ponovo instalirao, sa svim mapama i opet isto. Moze mala pomoc, Sve sam prekopirala na SD karticu kako i pishe u clanku, i nishta se ne deshava.

Imam motorolu xt, android 4. Ne mogu da procitam tekst na ovoj stranici zbog glupog oglasa koji izlazi preko njega. Fileove tog foldera izbrisemo. Da li je problem u rezoluciji? Te nove mape iz koje sam nasao su oko 3GB. Znaci trazi mi da prihvatim uslove ugovora da bi navigacija radila… Sta raditi, da li sam dobro aktivirao licencu?? Da bi ste download-ovali iGo za Android potreban Vam je uTorrent. Moj telefon nema mogucnost ugradnje microSD kartice, i imam samo internu memoriju od 16 giga?

Veliki pozdrav I hvala unapred.

iGO navigacija za Android

Mapa evrope za navigaciju navigaicju incomplete folder: Zna li neko gde se mogu skinuti nove mape Srbije i okolnih zemalja? I meni se javlja taj problem, pls javite ako imate resenje. Mislim da sam ostavao samo mape od istog prizvodjaca. Ubacio sam neku ali mi prijavljuje losu rezoluciju.

  SIOUXSIE AND THE BANSHEES JUJU FREE DOWNLOAD

Za Evropu su najbolje Navteq a za ostale TA — lokalne mape. Samsung galaxy tab2 Postavio bih jedno pitanje: Please support our page with a click! Onda skinete nove mape sa torrenta od novijih verzija Igo navigacije i samo i kopirate te nove mape u vas postojeci folder mape.

Google karta Hrvatske

Hvala unapred i pozdrav. U nekim ulicama pola ih fali. Previous Article Kako napraviti Android aplikaciju — Tutorijal 1. Na SD karticu ubacite kopirajte iz kompa folder licence nalazi se u Installer folderu 5. U podfolderu installer, nalaze se folderi sa razlicitim dimenzijama ekrana.