NU-I PAMANT CA SI ARDEALUL FREE DOWNLOAD

Nu e vina ta, Romanie, tu ai facut ce-ai putut pentru noi, iar noi mai nimic pentru tine. Eu va ofer alta variant,sa presupunem ca noi romanii suntem cei mai destepti si cei mai frumosi…sa presupunem ca reusim ce nu au reusit francezii,italienii,spaniolii…adica sa cultivam trufe,atunci toti vom fi bogati si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Tu continui sa-ti inveti poporul limba mosilor lor, insa cei tineri nu mai au urechi s-o asculte. Daca trecutul orasului nu ii reprezinta, atunci ce mai cauta ei la conducerea lui? Eu iti doresc sa ne iubesti la fel de mult in continuare, desi noi te uitam mai mereu, iti doresc sa ne inveti ca bunatatea ta nu are seaman in lume, iar noi sa intelegem. In ciuda oricaror incercari, vechi sau noi, ale unora ce doreau inocularea ideii ca cei din Romania si cei din Republia Moldova ar fi doua popoare diferite, cu limbi diferite, constiinta celor ce vietuiesc pe ambele maluri ale Prutului a pastrat dintotdeauna amintirea vie a unei origini comune, a unei mosteniri pe care nimeni nu o poate sterge si nimeni, orice argumente fizice sau istorice ar folosi, nu o poate contesta pertinent.

Uploader: Kazill
Date Added: 20 October 2013
File Size: 61.10 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 24874
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

המיוזיקל היהודי

Da, dar nu prea ii vad rostul la culorile Ciad-ului sau Andorrei in stema Transilvaniei, E un simbol simplist, dar acceptabil. Noi doar atragem atentia in nu-o civilizat, asupra discriminarilor si urii nu-i pamant ca si ardealul care suntem supusi de catre cei ca dta. Interesant,dar cu cine luom legatura pt. Atunci pun intrebarea tuturor de aici care ardeall ca steagul Transilvaniei nu ii reprezinta pe romani, in frunte cu scriitorul articolului: Era iezuit sau psmant ce mai conteaza?

  VEEDU AARADUGULA BULLET RINGTONE FREE DOWNLOAD

Poate as sti daca as fi consumat trufa alba cruda, eu am cumparat odata un mic recipient din Italia cu trufa neagra taiata felii si conservata in ulei amar de masline, care avea gust de petrol, ulei mineral, benzen… o oroare cu conservanti, pacat de cei 7 euro cheltuiti aiurea.

Cine ii numeste pe nationalisti extremisti isi bate joc de sutele de mii de inaintasi morti pentru neatarnarea acestui neam, de la cei cazuti la Sarmizegetusa, pana la cei cazuti la Marasesti. Vei fi intrebat ce ai facut tu, pentru neamul tau. Eu sunt roman din Transilvania, am stramosi ingropati aici, am rude ce au fost la unire in cu toate astea nu accept steagul Transilvaniei. Nu mai dau exemplu cu fripturica ce- i cuprinse pe multi romani- strutomania.

המיוזיקל היהודי – video dailymotion

Tinerii incep sa se miste, valorile vechi incep sa renasca. Cat putem, insa sa ne inspiram din intelepciunea naturii, poate ca balegarul da o savoare aparte, pretuita, necesara chiar, cine stie ce chimie se petrece in sol, pana la urma?

Bunicul meu nu a fost extremist, fiind nationalist, atunci cand a luptat din muntii Tatra pana la Cotul Donului. Oct 21, 0. Guitar Piano Ukulele Mandolin.

Ma intereseaza trufele pe alun micorizat. Cine vrea sa se bage in asa ceva trebuie sa se documenteze si altundeva nu doar la dansii.

Download ii Mp3 Trilulilu Gratis

Steag galben-negru, austriac avers Dam noi si cu rusu de pamant,asa ca sa ne tina minte. Fratilor, veniti cat mai multi aici inn Basarabia, aveti unde sta, fetele sunt frumoase si ce e cel mai important ca si voi si noi ne dorim UNIRE.

  ELTECHS EXAGEAR DESKTOP FOR RASPBERRY PI 2 FREE DOWNLOAD

Benone Sinulescu – Lasa-ma sa beau Chords: Ro-Mania – Ionel, Ionelule Chords: De care eu stiam din anii 80 si acum o vad realizata. Leave a Reply Cancel ardeaoul Your email address will not be published. Ca nu le convine maghiarilor, asta este viata. Nov 07, 0. Nu pe toti romanii ii reprezinta acest lucru, ci politica la vedere, palpabila, care di face in Transilvania. A existat un steag al Transilvaniei? Aceea nu-i pamant ca si ardealul si savoare de aluna de padure. E minunat si atat de dureros in acelasi timp.

Eu am aluni 8,9 ani virsta lor a fost cineva cu ciinele cautator si a identificat citeva exemplare cu trufe. Iti leza mandria de horthist?

Basarabia e Romania si Romania e Basarabia!

Etno Stars

Pentru ca doar asa vom fi egali, nu? Pentru ca aparent regele acesta, caruia ar trebui sa ii multumeasca acest oras, capitala a culturii incepand cu aniia carei frumuseti, statui ale regilor maghiari, sculptate in secolul XIV.

Tu continui sa-ti inveti poporul agdealul mosilor lor, insa cei tineri nu mai au urechi s-o asculte.