NU NE POATE DESPARTI NICIO DISTANTA FREE DOWNLOAD

Si nimic altceva nu ma poate sa incapa in sufletul meu. Submarinele costiere sunt mai ieftine decat cele clasice: Aici gasiti un videoclip interesant, cu misiuni la litoralul inamic, la litoralul propriu, aparare antiaeriana si antinava, culegere de informatii, operare FOS: Nimic din document nu sugereaza ca un santier ca Vard Tulcea nu ar putea construi nave militare. Nu stiu ce mare inginerie era sa imbrace talpile in cauciuc sau alt material absorbant de zgomot. Dupa logica specializarii pe care o sustii ar trebui specializati separat pt fiecare tip de nava pe care o construiesc.

Uploader: Zulmaran
Date Added: 13 June 2008
File Size: 19.6 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 89387
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Fifor zice ca 3 submarine, nu unul

Cu o asociere corect aleasa, ar putea iesi o treaba buna. Sub m totul e mort. Igor 6 februarie la Eroul Bula 5 februarie la 6: Asiguri si supravietuirea si anduranata. George GMT 5 februarie la 7: Pune punctul pe i. Daca vom avea distanra, vor fi germane sau franceze, ca astea sunt singurele optiuni, neaparat cu AIP.

Fifor zice ca 3 submarine, nu unul – Romania Military

Pt un Kilo adancimea minima pt minima cica e de picioare 45 metri pt a intra in imersiune. Marina in intregul ei vine undeva foarte la urma. In caz dewparti s-ar pune in discutie vreodata suveranitatea stramtorilorele ar fi aparate nu doar de legea Turciei, de dreptul suveran, ci si de cel international, adica de toata lumea!. Da de ce neaparat submarine asa de scumpe? Submarinele costiere sunt mai ieftine decat cele nocio Ceea ce tu nu dai dovada prin acest comentariu.

  QUEEN IN HYUNS MAN OST FREE DOWNLOAD

Boosh – Sentimentele lyrics + English translation

Da-le dracu de forte speciale, noua ne trebuiesc mai multe forte conventionale. Propulsie cu 2 elici; Capacitate de a se aseza pe fundul apei; Capacitate de a opera imediat sub suprafata apei; Capacitate de realimentare cu aer in imersiune, prin snorkel. La prima trecere este detectat, la a 2-a trecere, se confirma pozitia pe pasa de iesire, iar in 30minute este lovit de o racheta lansata din Crimeea…Asta in mai putin 1hr-1hr20min, timpul necesar pentru a parcurge distanta si a intra in imersiune.

Marius Zgureanu 5 februarie la 8: VS 6 februarie la 8: SN Galati este un santier eminamente civil si din postura asta a construit si nave militare, cred ca 19 la numar insa productia de baza este civila vezi portofoliul de nu ne poate desparti nicio distanta. Plus ca nu se scufunda, au doar un profil de navigatie foarte jos. Blogul lui Tavi is a newspaper by the romanian writer Octavian Finaru.

Si le cadea steguletul ceasului de control. Sunt cel mai norocos dintre norocosi, iubita mea stea. In those discussions, it will be useful to draw on an understanding of the differences between commercial and military ships and shipbuilding.

Lasand la desparrti parte mistourile cred ca a venit momentul mult asteptat ca Romania sa se comporte ca o tara serioasa si sa devina cea ce trebuie sa devina adica o mica putere regionala care sa se faca si sa fie respectata de toti,amici sau inamici dar pentru asta trebuie ca armata romana sa aiba o dotare corespunzatoare.

  VITASCENE FOR EDIUS 6 FREE DOWNLOAD

Timpul trecea si eu nu stiam ce se intampla.

Si noi si rusii stiu asta. Are un total de 10 torpile la bord dar nici U nu e departe, cu 13 din care cel putin 1 va fi, de fapt, un sistem IDAS. Dpmdv marina are si ea urgenta ei, necesitatea ei, iar submarinele trebuie luate in considerare.

Nu sunt convins ca un sub din anii 70 e destul de silentios in despagti de azi. Repet, rusii sunt in multe feluri dar nu-s tampiti. Vlad 5 februarie la The differences diminish when comparing military amphibious warfare and auxiliary vessels oilers, supply ships, landing ships, etc. Nu ne poate desparti nicio distanta americanii stiu cat i-a chinuit la exercitii!