PROGRAM ZA PROMENU GLASA FREE DOWNLOAD

Ja sam skinuo program i pustio karaoke ali ne mogu nikako da uspostavim vezu sa mikrofonom. Ukljucio sam mikrofon na kontrolnom polju i skala se pomera kako ja pevam u mikrofon ali ne dobijam zvuk na zvucnike nikako…. Zanima me da li je uopste to mogice uraditi kuci na vom kompjuteru. Samo ne necuje zvuk mikrofona.. Hitno mi treba karaoke verzija dve pesme.

Uploader: Ditaur
Date Added: 25 November 2010
File Size: 40.99 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 57342
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Pokusavala sam sama to da uradim ali mi nikako ne uspeva i ako pratim uputstva doslovce. December 29, u Pedstavljamo vam najbolji besplatan program za karaoke: June 16, u Meni sve radi samo neznam kako da skinem neke pesme… Ima ih ali hocu neke nove… Meni je to tata ubacio glaasa ja neznam sama.

February 11, u January 2, u Samo ne necuje zvuk mikrofona.

Promjena glasa –

Bila bih zahvalna kada bi ste odgovorili. October 29, u Na kontrolnom polju pokazuje da zvuka ima,ali ne cujem zvuk… Kako to da namestim?

  ZABORAVI ME MIRJANA ALEKSIC FREE DOWNLOAD

February 5, u October 30, u November 29, u January 4, u Ukljucio sam program za promenu glasa na kontrolnom polju i gasa se pomera kako ja pevam u mikrofon ali ne dobijam zvuk na zvucnike nikako…. Wise Program Uninstaller GnuCash — besplatan knjigovodstveni program. Molim vas objasnite kako da podesim, taj Encoding na UTF Skinula sam program na laptop i sta trebam dalje da radim da bih napravila karaoke?

March 12, u Ja sam skinula promwnu, sve je ok ali pesme su samo na par sekundi, pise da idem na subscribe ali to se placa. January 7, u October 2, u March 16, u Kako da skinem program za karaoke ako ima link?? Prijavite se da program za promenu glasa dobijate sve informacije sa BesplatniProgrami. Nove Viber ikonice za status poruka September 1st, Spremni ste za Karaoke parti u bilo kom trenutku.

Besplatni programi

August 5, u Ja sam skinuo program i pustio karaoke ali ne mogu nikako da uspostavim vezu sa mikrofonom. Hitno mi treba karaoke verzija dve pesme. April 13, u Viber instalaciju imam, inace jos nisam koristio Firefox, mo November 27, u May 1, u Zanima me da li je uopste to mogice uraditi kuci na vom kompjuteru.