RADIO 538 HITZONE 61 FREE DOWNLOAD

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. De naam Hitzone kwam van het gelijknamige programma dat op TMF werd uitgezonden. Op de 1ste cd had het beter geweest om track 22 te skippen om wat seconden tijd te geven om na het volgende nummer te gaan. Productbeschrijving Op Hitzone 62 staan wederom de grootste hits van vandaag en morgen! PathfinderRed Amsterdam 11 oktober Zeker weten een aanrader om te kopen. Er staan vele goede tracks op deze dubbel cd.

Uploader: Shaktikus
Date Added: 15 June 2006
File Size: 8.40 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 21170
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Usher – Radio 538 Hitzone 61 Album

Maroon 5 – Payphone is gestripped. Voor thuis of in de auto maak niet uit.

Ondanks de mindere nummers ertussen, toch voldoende hits en leuke nummers om ‘m aan te schaffen. Echt een CD voor in de auto. Hitzone Hitzone 85 17, Toon meer Toon minder.

In de begin tijd van de Hitzone cd’s toen was het een enkele cd stonden er veel tracks op die al een hele tijd uitwaren op cd-single. De muziek is top, goed gekozen nummers.

  MONICA SALMASO FREE DOWNLOAD

√ Music album | Various Artists | Radio Hitzone 61 – Rockol

Een leuke zonnige zomer CD! Hitzone Hitzone 64 18, Naar mijn bescheiden mening is dit weer een goede Hitzone met alleen maar hits er op en ook de hits die je kon verwachten. Die houden niet van dit soort popmuziek. Mycdhitzone Amsterdam 9 juli Hitzone Hitzone – Best Of 34, Waar is het nummer van Jan Smit radio 538 hitzone 61 Gerard joling gebleven ‘Echte Vrienden’ al een paar weken nummer 1 58 niet op deze cd????

Hitzone 5338 bevat de nieuwste hits van de volgende artiesten: Dit is alweer nummer 62 en ik verzamel ze al een hele tijd. Verder mis ik de nummer 2 uit de top 40, Rudimental-Feel the love. Hitzone Hitzone 68 34, Bruno Mars – Mirror of jennifer lopez feat.

De geluidskwaliteit had wel beter gekunt. Bekijk de hele lijst.

Hitzone – MusicBrainz

Allemaal hits Goede radip. In dit huishouden zal die heel veel gedraaid worden en we kijken uit naar 5338 OMFG One direction AAAAA als je hun muziek een keer hoort dan kan je gewoon niet meer stoppen met radio 538 hitzone 61 ik kan wel zeggen dat ik een echte directioner ben want kan geen dag zonder hun muziek.

  ROUTAN BABY MAKER 3000 FREE DOWNLOAD

Met name Loreen – Euphoria is het slachtoffer. En je blijft heerlijk up to date met deze CD’s! Wat Jan Smit betreft, die kwam maar 2 weekjes op de 10e plek en valt alweer hard naar beneden.

Nog altijd te weinig echte toppers om van een topcollectie te spreken. Hitzone Hitzone radoi 18, En wat de samenstelling betreft: Meeslepende muziek veel gehoorde hits. Hitzone Hitzone 63 29, Er staan goede nummers op, maar ook vele die hier niet op horen. De naam Hitzone kwam van het gelijknamige programma dat op TMF werd uitgezonden.

Als je een luisteraar bent moet je deze CD’s gewoon hebben.